Προϊοντα

Κεράσματα

Κεράσματα
Ξεκινώντας από το μαστιχάτο, και συνεχίζοντας με καριοκάκι, ανώμαλο παστάκι καθώς και κεράσματα με σύκο και δαμάσκηνο σας προσφέρουμε μια συλλογή μοναδικής γεύσης χειροποίητων κερασμάτων.
Ολόκληρα αμύγδαλα, ένα συναρπαστικό μείγμα μελιού και επικάλυψη σοκολάτας υγείας αποτελούν τα συστατικά του μαστιχάτου. Το μαστιχάτο πήρε το όνομα του από την χαρακτηριστική μαστιχωτή υφή του.
Το κλασσικό καριοκάκι αποτελεί μια επίσης αγαπημένη δημιουργία. Ένας υπέροχος συνδυασμός από παντεσπάνι, ψιλοκομμένα καρύδια και αμύγδαλα, λίγο πορτοκάλι και επικάλυψη σοκολάτας υγείας.
Το παστάκι του παππού με στρώσεις παντεσπάνι που ανάμεσα τους συναντάς μια λαχταριστή κρέμα βουτύρου με πορτοκάλι και μια κρέμα σοκολάτας. Στο τέλος επικαλύπτεται με σοκολάτα υγείας, μια κλασσική αξία.
Ένα κέρασμα με πολλές παραλλαγές τόσο στη σύσταση όσο και στην ονομασία το ανώμαλο. Για εμάς είναι απλά σοκολάτα υγείας αρωματισμένη με ποτό με ελαφρώς καραμελωμένα αμύγδαλα.
Τέλος δύο υπέροχα κεράσματα τυλιγμένα σε σοκολάτα υγείας, το λευκό σύκο και το δαμάσκηνο σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα καρυδιού.

 

Τα Κεράσματα διατίθενται σε οποιαδήποτε ποσότητα επιθυμείτε.